RSS

Little Green Bag

01 Mar

Una dintre melodiile mele favorite este cea din titlu: Little green bag. Mi se pare cool si ma unge pe suflet, mai ales inceputul, mi se pare foarte ingenios.

Este a formatiei George Baker Selection.

Si daca, desi nu imi pot imagina asa ceva, nu va spune din prima ceva, poate filmuletul asta va va lamuri? Daca va place Tarantino sau daca ati vazut vreodata Reservoir Dogs, sigur va amintiti. Eu nu ma pot abtine si ma uit de cate ori se difuzeaza filmul la tv la inceput, pana o aud:

Si pentru ca este una dintre melodiile mele preferate, multa vreme nu am putut sa cred ca melodia este a unor olandezi! Si ca George Baker nu e George Baker, ci Hans Bouwens!
Citind pe internet sunt si mai nedumerita: nu numai ca e adevarat, dar melodia a fost scrisa oarecum ca o gluma, in doar o ora si s-a bucurat de atata succes in 1969/1970, incat Hans Bouwens a putut sa isi dea demisia la fabrica unde lucra si sa se dedice in exlusivitate muzicii.

E amuzant de vazut si videoclipul de pe atunci, inca alb negru:

Cred insa ca o alta melodie a lor care a fost in 1975 chiar si mai cunoscuta o sa va sune cunoscut, ziceti si voi ce diferenta de stil, deci eu tot nu pot sa cred ca Little Green Bag e produsul aceleiasi formatii 🙂

Advertisements
 
2 Comments

Posted by on 1 March 2012 in Muzica, Nostalgie

 

Tags: , , , , ,

2 responses to “Little Green Bag

  1. ioana

    2 March 2012 at 21:10

    inceputul nu imi parea cunoscut, abia la. .looking for some happiness… a facut click. damn it nici filmul nu l-am vazut.

     

Scrie aici parerea ta / Write your ideas here

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: