RSS

Supermarketul fruntas din Made

13 Feb

Precum v-am mai povestit aici, in satul Made, in care locuim, avem norocul sa ne facem cumparaturile intr-unul dintre cele mai bune supermarketuri Albert Heijn (AH) din Olanda.

In 2009 a fost cel mai bun AH din 275 de francize, iar in 2012 cel mai bun dintre toate cele 800 de magazine din Olanda.

Anul acesta, decernarea premiilor a avut loc saptamana trecuta, pe 6 februarie. Cele mai bune supermarketuri AH au fost incoronate cele din localitatile Beverwijk si Venlo, dar magazinul nostru din Made nu a fost departe de un nou titlu. S-a aflat printre cei 4 finalisti (din 830 de magazine in total) si a primit un premiu special pentru prestatiile excelente pe care le mentine in ultimii ani. Premiul a constat intr-un buget de 10.000 euro pentru orizarea unei petreceri (banuiesc ca pentru angajati).

Twan van Meel si sotia sunt cei doi din dreapta.
Sursa: http://www.levensmiddelenkrant.nl/11103/beste-albert-heijn-winkels-in-beverwijk-en-venlo-

Castigatorii titlului de cel mai bun supermarket AH primesc cate o statueta, acestea sunt cele doua de pana acum din Made:

P1140215

Statueta poarta numele de ‘Gouden Beppie’ (Beppie de aur) si este o replica din bronz a sculpturii aflate in fata sediului central al Albert Heijn din Zaandam. Sculptura reprezinta clientul si a fost un cadou de despartire din partea lui Albert Heijn cand a iesit la pensie, avand mesajul: ‘pentru ca sa nu uitam pentru cine lucram’.

P1140216

Din partea AH Made, clientii mai seriosi, printre care si noi, au primit anul trecut o sacosa pentru cumparaturi, cu imaginea acestei statuete.

Ce mai, o piesa de colectie! 🙂

P1140226

Advertisements
 
1 Comment

Posted by on 13 February 2013 in Actualitati

 

Tags: , , , , , ,

One response to “Supermarketul fruntas din Made

Scrie aici parerea ta / Write your ideas here

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: