RSS

Amsterdam pe gheata

11 Dec

Daca ajungeti in curand in Amsterdam, aveti noroc.

Rijksmuseum, redeschis anul acesta dupa o renovare care a durat 10 ani, se bucura de o popularitate peste asteptari. Pe 3 decembrie muzeul a inregistrat deja doua milioane de vizitatori de la redeschiderea din aprilie. Deci se pare ca merita vizitat, din moment ce atrage atat de multi vizitatori – noi avem bilete cumparate online, asteptam doar sa stabilim o data ca sa il vizitam. De altfel foarte bine ca biletele sunt valabile un an, ceea ce nu te leaga de o zi sau ora anume.

Ca tot veni vorba despre muzeu, pentru persoanele mai creative sau pur si simplu iubitoare de arta, muzeul are un site special pe care poti sa faci o colectie cu obiectele de arta preferate sau le poti modifica digital si printa – vedeti aici mai multe.

Dar acum urmeaza cireasa de pe tort: din 29 noiembrie, in piata din fata muzeului s-a deschis un patinoar. Care, din cate se vede pe pozele de pe facebook pare a fi foarte frumos si placut. Nu ratati mai ales pozele cu copii care invata sa patineze impingand un scaun pe gheata, metoda olandeza. O poza de pe pagina facebook:

 
2 Comments

Posted by on 11 December 2013 in Actualitati, Turistic

 

Tags: , , , , , , , , , , ,

2 responses to “Amsterdam pe gheata

  1. hugehand258

    26 December 2013 at 23:09

    fara nicio legatura cu postarea ta, dar de vreme ce esti si lucrezi acolo(ti-am rascolit blogul*), sper ca-mi permiti o intrebare.
    Eu sunt asa in faza de terminare a adolescentei (21) si deci cumva full of enthusiasm si as vrea sa traiesc vara viitoare in olanda (asta dupa ce vara trecuta am fost intr-un youth exchange si m-am indragostit putin). Ideeeeea e ca as vrea sa ma sustin singura si intrebarea e (daca stii desigur), in 2014 o sa mai fie nevoie de workpermit* pt ro, bg etc? sau e cumva la fel ca in uk? si daca ideea mea e stupida sauuu nerealista.
    multumeeesc.

     
    • Miki

      29 December 2013 at 16:14

      Daca nu intervine ceva, romanii si bulgarii vor putea lucra din 2014 in Olanda fara permis. Olandezii nu sunt incantati, mai ales pentru ca anul asta somajul a crescut mult, deci ideea unor noi forte de munca cu care sa concureze nu ii binedispune. Nu stiu cat de realist e planul tau de a te intretine, cred ca doar incercand vei afla. Succes!

       

Scrie aici parerea ta / Write your ideas here