RSS

Olanda, tara maimutelor

07 Jul

Ca tot e vara si perioada de concedii, aveti deosebita si rarisima ocazie sa ma vedeti in prima mini vacanta a acestei veri, vacanta chiar in Olanda.

Dintr-unul dintre cele mai deosebite parcuri olandeze: Apenheul, unde precum vedeti maimutele sunt libere sa ti se urce in cap, iar, ca sa nu ramai fara vreun obiect pretios, ti se recomanda sa folosesti gentile de imprumut ale parcului, precum cea roz din poze.
DSCI2620

Tot parcul e deosebit, dar prima parte, cu maimutele care se urca pe tine, e cea mai speciala. Daca vreti o recomandare, in caz ca va tenteaza sa ii faceti o vizita: mergeti de la inceputul programului, stati o vreme buna la maimutele cap de mort (din prima poza) pana cel putin o maimuta se suie pe voi. Veti vedea ca sunt incredibil de usoare si de delicate. Aveti grija sa nu le dati ocazia sa va muste de degete. Apoi dati mai repejor o tura ca sa vedeti restul parcului, pentru ca sunt multe feluri de maimute si toate sunt interesante, dar aveti grija sa nu zaboviti prea mult, pentru ca sa puteti ajunge inapoi la primele si sa mai stati un pic cu ele, sa le lasati sa poposeasca putin pe un umar. O experienta pe care nu o veti uita, va promit. Partea cu maimutele cap de mort se inchide cu o ora inainte de restul parcului, asa ca fiti cu ochii pe ceas, daca vreti sa le vedeti inca o data.DSCI2655

Advertisements
 
3 Comments

Posted by on 7 July 2014 in Turistic, Uncategorized

 

Tags: , , , , , , , , ,

3 responses to “Olanda, tara maimutelor

 1. Teo

  11 July 2014 at 7:08

  Chiar vroiam sa zic ca ce geanta faina ai. Cand colo…

   
  • Miki

   11 July 2014 at 7:10

   Totusi, eu am ales-o. Erau si alte culori.

    
 2. simona

  15 July 2014 at 9:14

  foarte tare. multumim maxim pentru vacanta fabuloasa. pici povestea ieri doamnei de la posta despre cum l-au muscat pe el maimutele..si tanti da da..sigur ca da. pici la iesire a concluzionat: ‘”cred ca nu prea m-a crezut, nu mami?”

   

Scrie aici parerea ta / Write your ideas here

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: